ACTIEF INTERIM

Interim – selectie – rekrutering – HR-advies – payroll – dienstencheques

Kiezen voor Actief Interim is kiezen voor een persoonlijke aanpak. Wij zijn dichtbij onze klanten en kandidaten aanwezig. Zo kunnen we sneller handelen en de persoon achter het cv of de cultuur van een bedrijf beter leren kennen. Dat zorgt ervoor dat we mensen beter kunnen matchen met bedrijven. Wij willen niet zomaar jobs invullen of cv's aanleveren, maar zorgen voor de juiste vrouw of man op de juiste plaats. 

Onze persoonlijke, no-nonsense aanpak wordt goed gesmaakt. Hierdoor zijn we uitgegroeid van een klein familiebedrijf in 1988 tot een sterke internationale uitzendgroep vandaag. Inmiddels zijn we Actief in 4 landen, waar we overal lokaal verankerd zijn en dezelfde topkwaliteit in onze service nastreven.  

In 2014 namen we in Nederland TIP Personeelsdiensten en Tence inzetbureau over en doopten we ze om tot Actief Werkt!. Een jaar later zetten we onze eerste stappen op de Duitse markt. Sinds 2015 werkt de Duitse ISU Group onder onze Actief-vleugels als Actief Personal Management. In 2018 volgde de overname van Jobmade in Oostenrijk, waardoor de Actief Groep officieel in 4 landen werkzaam is als HR-partner.

Ons doel in België is om ons te blijven focussen op een persoonlijke aanpak. Daarom breiden wij ons netwerk in Vlaanderen en Wallonië nog verder uit, zodat we nog meer lokaal verankerd zijn. Met deze groei willen wij onze ambitie waarmaken om een top 5-speler te worden op de Belgische uitzendmarkt. 

Contactpersoon: 
Romy Peeters

Adres:
Koning Leopoldlaan 23
3920 Lommel

Telefoon:
011 51 63 50

E-mail:

Website:
www.actief.be

« Terug naar overzicht

Zoek een lid