EDIBO

Building Dreams on facts

 

De firma Edibo, gevestigd in Lommel, is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfsgebouwen en kantoren.

Edibo bouwt zowel nieuwbouw-, uitbreidings- als renovatieprojecten “sleutel-op-de-deur” en dit zowel in staal, beton als gelameleerd hout Reeds meer dan 30 jaar bouwt Edibo schitterende referentieprojecten in diverse sectoren: multifunctionele distributiecentra voor de logistieke sector, productie- en bedrijfsruimten voor industrie & voedingssector, KMO en multinationals, kantoorcomplexen en showrooms voor handel en dienstverlening.

Edibo onderscheidt zich door zijn toegevoegde waarde. Vanaf de ontwerp en studiefase wordt er meegedacht met de bouwheer. De interne studiedienst staat garant voor stabiliteitsstudies, fire safety engineering en bouwtechnische optimalisatie. Een oordeelkundige projectuitvoering en kwalitatieve afwerking wordt ondersteund door het ISO 9001 kwaliteitslabel,  ISO 3834 kwaliteitslabel en de OHSAS 18001 veiligheidscertificering.

Tenslotte tracht Edibo steeds bedrijfsgebouwen met “onderscheidend karakter en uitstraling” af te leveren. Het realiseren van een stimulerende werkomgeving binnen het programma en het budget van de bouwheer ligt vervat in het motto “Building dreams on facts”.

Adres:
Maatheide 1302
B - 3920 Lommel

Telefoon:
32 (0)11 54 11 59

E-mail:

Website:
www.edibo.be

« Terug naar overzicht

Zoek een lid